Cliëntervaringen

 

Neem contact met me op

 

Cliëntervaringen

Marja (65 jaar) 

Na een zware burnout en een traumatische ervaring ben ik verwezen naar Hildegard voor EMDR-therapie. Ik vond het heel spannend. Het was een intensief traject waarbij we twee traumatische ervaringen hebben aangepakt. In het begin voelde ik me na een sessie soms “gesloopt”, maar in een later stadium ook heel sterk. Hildegard begreep mij heel goed, was er voor mij en voelde mij goed aan. Ik ben mijn trauma’s echt helemaal kwijt. Zit goed in mijn vel, slaap goed en zie de toekomst weer met vertrouwen tegemoet.

Hildegard is een kundige psycholoog, empathisch, vriendelijk, open en eerlijk.


Ramone (25 jaar)

Ik heb hele fijne ervaringen bij Hildegard, ze begrijpt mij goed en kan goed inspelen op mijn behoeften op dat moment. Als zij iets uitlegt klinkt het allemaal zo logisch! Ik ben onwijs blij dat ik bij haar in therapie ben geweest!


Cathy (38 jaar)

Bedankt voor de zorg, het tegengas en het inzicht.


Tim (35 jaar)

Ik had al een psycholoog versleten in 2 periodes, maar nu heb ik pas het gevoel dat er echt iets wezenlijks positief veranderd is. Je persoonlijkheid, je expertise, je luisteren, je warmte maar vooral je begrip en methodiek, hebben mij (en daarmee ons) weer op het pad gekregen.